Sonja van Willigen

Sonja van Willigen - De YogaSchool

Toen ik begon met yoga was ik gelijk verkocht. Het was een turbulente periode in mijn leven en ik kon zo veel rust vinden in yoga. En tegelijkertijd maakte het me sterk. En dat vind ik het mooie aan yoga. Als je flexibiliteit, kracht en rust kunt ontwikkelen in het lichaam, werkt dat ook door in de geest. En zo heeft het mij geholpen in het dagelijks leven. Ik sta nu ook anders in het leven. En dat doorgeven is mijn doel.

Mijn stijl van lesgeven is een afwisseling van rust in een houding nemen en kracht opbouwen via houdingen. Via de houdingen, de ademhalingsoefeningen en meditatie probeer ik bewustwording te creëren van wat er gebeurt in het lichaam en geest. Zo kom je in contact met het lichaam en met jezelf.

 

< Terug naar de docenten